REF: A000326

Altea

Villa Spanje

Deze uitzonderlijke villa is gelegen op een perceel van 1261 m2 in een rustige doodlopende straat, garandeert de villa bijna absolute privacy met een onderhoudsarme tuin, een zwembadterras van 250 m2, een zwembad van 50 m2, een bar en een douche.Indeling:


Entree portaal, hal, open woonkamer met eetkamer en een volledig ingerichte grote keuken, bijkeuken, lounge zithoek met uitzicht op de bergen, salon.
Alle ruimtes met warm en koud airconditioning en pelletkachel in de zitkamer.
Grote badkamer, 2 slaapkamers waarvan er een momenteel wordt gebruikt als kantoor. Aangrenzend eetterras met uitzicht op de bergen en gedeeltelijk uitzicht op zee.
De hoofdslaapkamer op de eerste verdieping heeft een open badkamer met douche, toilet, groot bad, dubbele wastafel met kasten, dressingkast met wandbekleding van 4m breed, commode, airconditioning, vloer verwarming, infra-rood paneel, televisie, terras met aansluitingen voor wasmachine en droger.Er zijn 12 zonnepanelen discreet geïnstalleerd op het bovenste dak.


Het zwembadniveau biedt ook toegang tot een apart gastenappartement met een open slaapkamer, kitchenette, badkamer, toilet en 30 m2 overdekt terras.

Er is een alarmsysteem voor binnen en buiten dat is aangesloten op een centrale alarmcentrale.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woonoppervlakte
272m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
parking
open terrace
covered terrace
terrace
alarm
garden
satelite tv
chimney
storage room
internet
outdoor shower
doble glazing
fenced plot
construction year: 1998
orientation: Suroeste
near the beach
near the town center
near the golf course
€ 825.000