REF: A000280

Balcón de finestrat

Apartment Spanje

Dit nieuwe residentiële complex aan de Costa Blanca is gelegen in een heerlijk rustige omgeving vlak bij Benidorm, het strand en de golfbaan van Puig Campana.

De eerste fase omvat 30 appartementen en 14 rijtjeshuizen, in het complex Balcón de Finestrat. Dit bevindt zich op nog geen 8 km van de baai van Finestrat en de stranden van Benidorm.

De appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers zijn zorgvuldig ontworpen en genieten van een schitterend uitzicht over de gemeenschappelijke tuinen met zwembad, de omringende natuur en de skyline van Benidorm. Een aantal woningen hebben zelfs zeezicht.

De nieuwbouw appartementen zijn afgewerkt met de beste materialen en vormen een prachtig complex met eigen parkeerplaatsen, bergruimte, groene zones en een speeltuin voor de allerkleinsten. De appartementen hebben een gemeenschappelijk zwembad.

Op slechts een paar kilometer van El Balcón de Finestrat vindt u alle nodige voorzieningen: winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken, banken, enz.

Dankzij de natuurlijke omgeving, de magnifieke ligging tussen Finestrat en Benidorm en de brede stranden zijn deze nieuwe appartementen een uitstekende optie als u op zoek bent naar een koopwoning aan de Costa Blanca.

De oplevering van Fase 1 (appartementen en rijtjeshuizen) is voorzien voor: Maart 2025.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
72m²

Functies

air conditioning hot and Cold
lift
parking
open terrace
covered terrace
terrace
garden
storage room
doble glazing
orientation: Sur
€ 274.000