REF: A000346

Balcón de finestrat

Villa Spanje

Hedendaagse villa's die moderne lijnen combineren met traditionele elementen zoals stenen gevels en hout, wat de warmte van traditionele bouw toevoegt. De indeling van deze woningen maximaliseert het gebruik van zonlicht gedurende de dag, en hun opstelling bevordert ook de privacy.

Dit project bestaat uit twee villamodellen, Gante en Toulouse. In Fase II en III vind je woningen met 3-4 slaapkamers en 2-3 badkamers verdeeld over twee verschillende niveaus om te genieten van een fantastisch uitzicht, of villa's met 3 slaapkamers en een charmant ontwerp op één niveau.

Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Villa's op 5 minuten van Benidorm en op slechts 2 km van Finestrat, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een vakantiehuis, met alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, bars, restaurants, supermarkten, banken, apotheken en verschillende internationale privéscholen. Op ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven Alicante-Elche.

Charmante dorpjes zoals Finestrat en Polop onthullen de traditie en gastronomie van het land en zijn gebruiken. Gelegen aan de voet van Puig Campana, bieden ze bezoekers talrijke wandelroutes en zijn ze een paradijs voor liefhebbers van fietsen en andere bergsporten.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
115m²

Functies

air conditioning hot and Cold
parking
open terrace
covered terrace
terrace
garden
doble glazing
construction year: 2024
near the beach
near the town center
€ 498.000