REF: A000209

Balcón de finestrat

Semi-Detached House Spanje

Dit nieuwe residentiële complex aan de Costa Blanca is gelegen in een heerlijk rustige omgeving vlak bij Benidorm, het strand en de golfbaan van Puig Campana.

De eerste fase omvat 30 appartementen en 14 geschakelde woningen, in het complex Balcón de Finestrat. Dit bevindt zich op nog geen 8 km van de baai van Finestrat en de stranden van Benidorm.

De geschakelde woningen met 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn zorgvuldig ontworpen en genieten van een schitterend uitzicht over het gemeenschappelijke zwembad en tuinen, de omringende natuur en de skyline van Benidorm. Een aantal woningen heeft zelfs zeezicht.

De nieuwbouwwoningen zijn afgewerkt met de beste materialen en vormen een prachtig complex met eigen onoverdekte parkeerplaatsen, bergruimte, groene zones en een speeltuin voor de allerkleinsten.

De geschakelde woningen kunnen optioneel worden voorzien van een eigen zwembad.

Op slechts een paar kilometer van El Balcón de Finestrat vindt u alle nodige voorzieningen: winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken, banken, enz.

Dankzij de natuurlijke omgeving, de magnifieke ligging tussen Finestrat en Benidorm en de brede stranden zijn de nieuwe woningen een uitstekende optie als u op zoek bent naar een koopwoning aan de Costa Blanca.

De oplevering van Fase 1 (appartementen en rijtjeshuizen) is voorzien voor: Maart 2025.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
176m²

Functies

air conditioning yes
parking
open terrace
covered terrace
terrace
garden
storage room
doble glazing
orientation: Sur
€ 372.000