REF: A000121

Campo de golf

Villa Spanje

Deze nieuwbouw villa's zijn gelegen op een gerenommeerde golfbaan waar het een droom is om het hele jaar door te genieten van het mediterrane klimaat. Op deze sfeervolle locatie worden moderne, kwaliteitsvolle appartementen, woningen en villa’s gebouwd met een eigen parkeerplaats.

Deze villa’s met prachtige layout zijn opgebouwd rond een centrale patio die zorgt voor extra veel lichtinval.

Op de begane grond is de villa opgedeeld in een leef – en slaapgedeelte. De fraaie woonkamer met open keuken en aansluitende berging loopt over in een zonovergoten terras met privé zwembad. In het slaapgedeelte vinden we de grote slaapkamer met dressing en en suite badkamer evenals een tweede slaapkamer met badkamer.

Op de eerste verdieping is er nog een derde slaapkamer met complete badkamer en directe toegang tot het schitterend dakterras.

De internationale luchthaven, alsook het treinstation van Alicante liggen slechts op 20 minuten. De steden Alicante en Elche zijn tevens vlot bereikbaar en zeker een bezoek waard. Liever eens een dagje naar het strand, de prachtige, ongerepte stranden van Arenales, Alicante en Urbanova zijn vlakbij.. .

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
140m²

Functies

air conditioning yes
heating central heating
terrace
construction year: 2021
€ 605.000