REF: A000260

Gran sol

Villa Spanje

De villa is gelegen in een zeer rustige buurt van de stad in Calpe, dat een spectaculair uitzicht biedt.

Zeer goed verbonden op slechts 5 minuten van de snelweg AP-7 en de stad Calpe, 20 minuten van Benidorm en 45 van de luchthaven in Alicante. Gelegen in de nabijheid van de golfbaan Ifach, de Real Club Náutico de Calpe, de stranden op slechts 10 minuten afstand en een breed scala aan uitgaansgelegenheden en restaurants.

Deze villa met een bebouwde oppervlakte van 263 m2 is gebouwd op een perceel van 802 m en biedt een prachtig uitzicht op de zee, de Peñón d'Ifach en over Calpe.

Het is verdeeld over 3 verdiepingen, met elkaar verbonden met interne trappen en lift.

Vanaf de ingang via automatische deuren hebben we direct toegang tot de garage op de bovenste verdieping, waar we ook buiten een parkeerplaats vinden met capaciteit voor nog een auto.

BOVENVERDIEPING: 1 slaapkamer met tweepersoonsbed met badkamer en garage.

BEGANE GROND: hier vinden we een open conceptruimte vinden naar de woon / eetkamer, volledig uitgerust, die communiceert met een grote woonkamer, wasruimte, een gastentoilet en 2 slaapkamers met zijn badkamer opgenomen.

SEMI-KELDERVERDIEPING: via de interne trap of de lift gaan we naar de semi-kelderverdieping waar we de bioscoopzaal, de wijnkelder, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een hal vinden die toegang geeft tot een veranda, onder een barbecue en een zomerkeuken, en naar het zwembad met zijn terras van 29,52 m2.

UITRUSTING: Zonnepaneel met 200-liter accumulator, vloerverwarming met warmtepomp, aerothermie, led in de voorste platen buiten, hangende toiletten, afgewerkte tuin, automatische irrigatie, lift, Technal-ramen, pre-installatie van buitencamera's, binnenalarminstallatie, jaloezieën met domoticasysteem, automatische deuren, keuken uitgerust met Bosch / Siemens merkapparatuur.

Energieclassificatie A.

Deze villa is in aanbouw en verwachtte opleverdatum is april 2024

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woonoppervlakte
292m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
garage
lift
parking
open terrace
covered terrace
barbacue
garden
storage room
laundry
outdoor shower
security door
fenced plot
construction year: 2024
orientation: Sur
near the beach
near the town center
€ 1.825.000