REF: A000317

La Nucía

Villa Spanje

6 individuele nieuwbouw villa's van 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 2 badkamers, elk met een eigen zwembad van 3x8 m² en een garage.

De leverdatum staat gepland voor 2024.

De villa's zijn gelegen in La Nucia, een ideale plek voor wie op zoek is naar harmonie en comfort midden in de natuur en moderne gemakken.

Het wordt omgeven door prachtige natuur en dennenbossen en biedt vanuit de ramen van elke villa een prachtig uitzicht op de bergen. Het solarium wordt uw favoriete plek om te genieten van fascinerende panoramische uitzichten.De elegante en gastvrije stad La Nucia ligt aan de stralende Costa Blanca, met een typisch mediterraan microklimaat, beïnvloed door de unieke locatie. Beschermd tegen de koude noordelijke winden door de hoge bergen van Aixorta en Aitana, verzacht de relatieve hoogte de temperatuurveranderingen.Gelegen op de grens met Benidorm, op slechts 5 kilometer van het pittoreske strand van Levante, biedt La Nucia tal van voordelen, zoals een sportstad met het grootste sportcomplex van Europa, een schone en opgeruimde stad met overvloedige vegetatie en een verscheidenheid aan diensten, van supermarkten tot banken.Bovendien biedt de nabijheid van Benidorm, bekend als het "Spaanse Las Vegas", gevarieerde entertainmentmogelijkheden, waaronder kinderpretparken zoals Terra Mítica, Terra Natura, Mundomar en een waterpark.La Nucia ligt op slechts 40 km van de luchthaven van Alicante en ook dicht bij prachtige plaatsen zoals Guadalest, de Algara-watervallen en pittoreske baaien, allemaal binnen 15-20 minuten rijden.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
120m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
parking
open terrace
covered terrace
garden
storage room
doble glazing
construction year: 2024
terrain type: Flat
near the beach
€ 368.880