REF: A000367

Montaña Llarga

Villa Spanje

Deze villa's zijn gelegen op een unieke plek aan de Costa Blanca Noord, in de plaats Lliber in de Vall del Pop, omgeven door bergen, natuur, wijngaarden, prachtige landschappen en op slechts een paar minuten van het strand.

Hun ontwerp en uitrusting bevordert een laag energieverbruik. De villa's hebben een aerothermisch systeem voor verwarming en de productie van sanitair warm water, vloerverwarming en een verwarmingssysteem voor de badkamers., installatie van fotovoltaïsche panelen, gemotoriseerd ventilatiesysteem, oplaadpunt voor elektrische auto's, domótica, terrastuinen met traditionele stenen muren en inheemse planten, naast andere elementen. Om ervoor te zorgen dat de mobiliteit door de woonwijk respectvol is, is er een auto of twee elektrische fietsen zijn inbegrepen in elke woning.

De villa's worden gebouwd op kavels van 400 tot 700 vierkante meter, verdeeld over 2 verdiepingen. Het zijn vrijstaande villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers, met twee indelingsconcepten om uit te kiezen. De oppervlakte van de woningen is ongeveer 315 vierkante meter, en elke woning heeft een eigen zwembad, parkeerplaats, berging en een indrukwekkend open uitzicht op de wijngaarden en de prachtige natuurlijke omgeving van de Vall del Pop.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woonoppervlakte
291m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
parking
open terrace
covered terrace
garden
doble glazing
€ 930.000