REF: A000304

Finestrat

Villa Spanje

Dit project is gelegen in een van de beste wijken van Finestrat, in Sierra Cortina, een gebied van maximale rust en bewaakte veiligheid, met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en Benidorm. Het ligt op 5 minuten van Benidorm en op 3 minuten van het winkelcentrum Marina.

De bevoorrechte omgeving is omgeven door een unieke omgeving met zee, dennenbossen en bergen.Dit project heeft 12 soorten onafhankelijke villa's, op percelen van meer dan 400m2 met twee typologieën die verschillen in hun beschikbare meters en percelen. Woningen die zijn ontworpen om van comfort te genieten, met indelingen die proberen het beste uit elke omgeving en kamer van uw nieuwe woning te halen.De woningen hebben het comfort dat ze op 1 verdieping kunnen wonen met directe toegang tot de prachtige tuin en het zwembad en dag en nacht kunnen genieten van hun solarium, terwijl ze de mediterrane bries inademen.

De woningen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers, evenals een solarium van ruim 100 meter met een barbecue-keuken, douche en chillout-ruimte met schitterend uitzicht over Benidorm.Elk perceel heeft een buitentuin met een privézwembad, gazon en irrigatie.Basiskenmerken


Eengezinswoningen
Onafhankelijke chalets met 3 slaapkamers en 2 badkamers
Leverdatum: eind 2023
Energiecertificaat: Maximale energiespecificatie.


Extra's


Privacy
Wandelpaden
Fietsroutes
Benidorm op 10 minuten afstand
Bedrijfspark La Marina op 4 minuten afstand
Terra Mítica op 5 minuten afstand
Golfbaan op 6 minuten afstand.


De prijzen zijn vanaf 535.000€!

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
137m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
parking
open terrace
covered terrace
terrace
barbacue
garden
storage room
doble glazing
construction year: 2023
orientation: Sur
near the beach
near the town center
near the golf course
€ 535.000