REF: A000195

Finestrat

Dúplex Spanje

Dit omheind complex is ontworpen om vol rust en kalmte te leven en bestaat uit 70 appartementen met privé terrassen met 2 & 3 slaapkamers en 2 exclusieve villa's met privé zwembad.

Vanuit de woningen geniet u van een uitzonderlijk uitzicht op de omgeving, een onovertroffen uitzicht op de skyline van Benidorm en de Middellandse Zee.

Deze duplex appartement is gelegen op de gelijkvloers. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Grenzend aan de woonkamer is er een panoramisch terras met een pre-installatie voor een jacuzzi.

Een grote kelder met onafhankelijke ingang en natuurlijk licht, een extra ruimte om te verbouwen tot een leuke ontspanningsruimte voor het hele gezin of een gastenverblijf met onafhankelijke toegang.

De aankoopprijs is inclusief parkeerplaats en berging.

Het complex is uitgerust met een binnen- en een buitenzwembad, aangepast voor volwassenen en kinderen, een jacuzzi, gemeenschappelijke toiletten en een groot strand om te zonnebaden. Verder is er een kinderspeelplaats, pergolazone en een hondengymnastiekzaal. Het heeft ook een gastronomische ruimte, fitnesszalen.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
408m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
lift
parking
open terrace
covered terrace
terrace
garden
doble glazing
construction year: 2024
orientation: Sur
€ 460.000