REF: A000220

Villajoyosa

Apartment Spanje

Deze unieke residentie aan te Villajoyosa heeft een onovertroffen panoramische uitzicht en ongelooflijke gemeenschappelijke ruimtes.

U kunt het hele jaar door een ontspannen duik nemen aangezien het zwembad en de jacuzzi's verwarmd zijn. Sportliefhebbers zullen genieten van een complete fitnessruimte en een benijdenswaardige omgeving om watersporten te beoefenen. De kleintjes zullen zich prima vermaken in de speelruimtes.De gemeenschappelijke ruimtes en de woningen hebben een prachtig uitzicht op de zee.

Afhankelijk van de oriëntatie en het verdiep kunt u genieten van uitzicht op het zwembad en de verschillende stranden en baaien.Woningen met 2 en 3 slaapkamers met zeer grote terrassen, tuin of solarium.

Met onder andere warme/koude airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats.Het strand ligt tegenover de residentie, op slechts 130 meter afstand. Aan beide kanten vinden we nog verschillende andere stranden.De residentie ligt in Villajoyosa, die het hele jaar door over alle noodzakelijke diensten beschikt, naast zijn charme, gastronomie en populaire festivals.

Op 15 minuten afstand ligt de stad Alicante met zijn luchthaven, hogesnelheidstrein, haven en de meest complete gezondheids-, vrijetijds- en winkeldiensten die een grote stad biedt.

Op 8 minuten afstand ligt de stad Benidorm met winkelcentra en alle toeristische vrijetijdsdiensten.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
148m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
lift
parking
open terrace
covered terrace
terrace
outdoor shower
doble glazing
construction year: 2023
orientation: Sureste
near the beach
near the town center
€ 585.000