REF: A000357

Benitachell

Villa Spanje

Deze prachtige en authentieke villa is gelegen in een zeer rustige omgeving met zeer veel groen.De villa is ingedeeld in een mooi ingerichte leefruimte: woonkamer, eetkamer, keuken en bijkeuken.

Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers, en de mogelijkheid om een 4de slaapkamer bij te maken. De master bedroom bevindt zich op de 1ste verdieping en een heeft directe toegang tot een balkon waarop je kan genieten van fenomenale zichten.

Daarnaast beschikt deze villa over een sfeervolle binnenplaats met een BBQ, verschillende bergingen en een naya. Hier is een open haard aanwezig dat een huiselijke toets geeft. Er zijn 2 waterdepots aanwezig voor het besproeien van de tuin, waardoor deze goed onderhouden en groen blijft.

De villa heeft 2 ingangen met automatische poort, een gesloten garage, een carport, volledig ingerichte buitenkeuken, eetgedeelte en een pizzaoven.

Verder vind je hier een prachtig zwembad, dat in de wintermaanden overdekt kan worden, waar je in de zomermaanden een frisse duik kan nemen. Naast het zwembad bevindt zich een badkamer met toilet.

Deze woning is werkelijk een pareltje voor klanten die op zoek zijn naar rust en privacy!

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Woonoppervlakte
403m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
garage
parking
open terrace
covered terrace
terrace
barbacue
garden
satelite tv
chimney
storage room
outdoor shower
doble glazing
fenced plot
construction year: 1998
orientation: Sureste
€ 849.000