REF: A000264

Calpe

Villa Spanje

Ontdek het toppunt van modern leven in de prestigieuze urbanisatie Canuta Ifach, Calpe.

Genesteld in een van de meest rustige en goed gevestigde gebieden, biedt deze luxe nieuwe woning niet alleen een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Middellandse Zee en de iconische Peñón de Ifach, maar ook een zorgvuldig ontworpen.

De nieuwe en gemoderniseerde haven van Puerto Blanco ligt op wandelafstand.De villa is verdeeld over 2 verdiepingen.


De begane grond voegt naadloos de woonkamer, eethoek en keuken in een harmonieuze open concept ruimte. Bovendien, is er een slaapkamer op deze verdieping die een eigen badkamer heeft, perfect voor gasten of een weelderige master suite.
Op de bovenverdieping vind je nog 3 ruime slaapkamers, ontworpen met zorg en en precisie ontworpen. Deze kamers worden vergezeld door 2 goed ingerichte badkamers, die zorgen voor gemak voor alle bewoners.


De buitenkant van het huis is net zo boeiend. Bij het verlaten van de keuken of de gecombineerde woon- en eetgedeelte, zullen bewoners en gasten worden aangetrokken door het uitnodigende terras. Deze buiten ruimte is ideaal voor zowel ontspanning en vermaak, zeker met een ongerept zwembad. Duik erin, geniet van de zon en geniet van de luxe levensstijl die dit pand biedt.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woonoppervlakte
552m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
parking
open terrace
covered terrace
garden
storage room
doble glazing
construction year: 2024
orientation: Sur
terrain type: Flat
near the beach
near the town center
€ 1.160.000