REF: A000329

Cumbre del Sol

Villa Spanje

Deze luxueuze en moderne villa is gebouwd op een perceel van 1168m², met een uitstekende zuidwestelijke oriëntatie, die u toelaat te genieten van adembenemende zonsopgangen. Alles over deze villa benadrukt kwaliteit en stijl, met een intelligent ontwerp dat een functionele distributie biedt die, indien mogelijk, het bevoorrechte uitzicht op de Middellandse Zee nog meer optimaliseert.

Een thuis met talrijke plaatsen om te genieten van het familiale leven met uitzicht op de zee, salon en eetruimte, keuken met centraal eiland met een zone om te ontbijten en een grote veranda met barbecue, 4 ideale kamers ontworpen om te genieten van een goed gesprek, om evenementen met dierbaren te vieren of gewoon om te ontspannen terwijl u de zee aanschouwd.

De hoofdslaapkamer is ontworpen met comfort en ontspanning in gedachten, met een grote badkamer ensuite met ligbad en douche vanwaaruit je de zee kan aanschouwen, een grote dressing en een slaapkamer met toegang tot privéterras.

Verder zijn er nog 2 slaapkamers met ensuite badkamers, gastentoilet, toilet aan het zwembad, garage voor 2 voertuigen en een gastenappartement op de benedenverdieping met aparte toegang. Uitgerust met een keuken, een leefruimte, een slaapkamer met een grote kledingkast, een volledige badkamer en een eigen terras.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
6
Woonoppervlakte
234m²

Functies

air conditioning hot and Cold
parking
open terrace
covered terrace
terrace
barbacue
garden
storage room
outdoor shower
doble glazing
security door
orientation: Suroeste
€ 2.950.000