REF: A000340

Denia

Apartment Spanje

Op slechts een paar meter van het strand La Almadraba in El Verger, en een paar kilometer van Denia, wordt een project geboren dat de verbeelding tart. De bedoeling is niets minder dan het onmogelijke werkelijkheid te laten worden: een woonwijk die ernaar streeft een duurzame, gezonde en respectvolle gemeenschap te worden.

Maar het belangrijkste kenmerk van de woningen zijn ongetwijfeld de grote terrassen. Met hun regelmatige proporties zijn ze de ideale ruimtes om buiten te leven. De integratie van de woonkamer met deze ruime terrassen zal je huis verenigen als een leefbaar volume waar het interieur samensmelt met het exterieur.

Dit is een appartement op het 2de verdiep met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Gemeenschappelijke delen


Ruime en talrijke zwembaden verspreid over de woonwijk, tuinen, ruimtes voor yogabeoefening, moestuinen voor zelfconsumptie, fietsateliers en zones voor het wassen van huisdieren.
Puerto de Talasa is een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt genieten van het strand van La Almadraba in zijn puurste essentie. Alle bewoners van Talasa Utopian Village hebben toegang tot deze ruimte aan het strand waar ze hun eigen evenementen kunnen organiseren, hun fietsen kunnen stallen, watersportuitrusting kunnen opbergen en een douche of duik in het zwembad kunnen nemen nadat ze van de zee hebben genoten.

Een poort naar de zee aan de oevers van het strand La Almadraba in Denia.

Algemeen

Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woonoppervlakte
79m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
lift
parking
covered terrace
terrace
garden
outdoor shower
doble glazing
construction year: 2025
orientation: Sureste
terrain type: Flat
€ 280.000