REF: A000240

El Portet

Villa Spanje

Deze prachtige High-Tech luxueuze villa is gelegen in de zeer gewilde woonwijk El Portet, Moraira.

Dit moderne architectonische juweeltje biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee, Peñón de Ifach en het omringende landschap, en ligt op slechts 5 minuten rijden van de charmante oude stad van Moraira, de haven en de idyllische zandstranden.

Wat deze woning onderscheidt van andere in de omgeving is het feit dat er al een bouwvergunning is verleend, waardoor het een van de weinige nieuwbouwprojecten in Moraira is die direct bij verkoop kan beginnen met bouwen. Hierdoor wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en kan je sneller dan verwacht je droomhuis betrekken.

De belangrijkste kenmerken van deze High-Tech Luxe Woning zijn:


Een harmonieuze integratie van het huis in zijn natuurlijke omgeving, waardoor een toevluchtsoord voor het waarderen van de schoonheid van het mediterrane landschap.
Toegang tot het huis via een pittoresk pad dat de unieke aspecten van het project laat zien.
Naadloze combinatie van keuken, woonkamer en eetkamer met directe toegang tot het zwembad en de buitenruimte.
2 grote slaapkamers met inloopkasten en volledig uitgeruste badkamers op de bovenverdieping, en twee extra slaapkamers op de benedenverdieping.
Spa ruimte voorbereid voor een sauna, uitgebreide bioscoopzaal, en een wijnkelder met een bar en tafel voor het organiseren van evenementen.
Een gesloten garage met ruimte voor 2 auto's.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
8
Woonoppervlakte
568m²

Functies

air conditioning hot and Cold
garage
lift
open terrace
covered terrace
garden
satelite tv
storage room
doble glazing
security door
€ 3.250.000