REF: A000055

Fanadix

Villa Spanje

Deze moderne nieuwbouw villa's zijn omgeven door de natuur en gelegen op een strategische plaats, zeer dicht bij de baaien Baladrar, Advocat en Fustera en op slechts 10 minuten van Calpe en Moraira.

Een ontwikkeling waarin elke villa is ontworpen en specifiek aangepast aan het perceel. Met een exclusief ontwerp en een eigen karakter, is het geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het gunstige mediterrane klimaat.

De villa is verdeeld over één verdieping, waardoor het een praktisch en functioneel huis is geworden. Vanuit de entree komt u in de hal, aan de rechterkant bevindt zich het dagelijkse gedeelte, waar zich de keuken bevindt die in open verbinding staat met de eetkamer en de woonkamer, van waaruit u direct toegang heeft tot het terras, de buitenveranda en de barbecue. Aan de linkerkant krijgen we toegang tot het nachtgedeelte verdeeld in 3 slaapkamers. De master bedroom heeft een eigen badkamer en een dressing en de andere twee slaapkamers delen een badkamer. Aan deze kant van het huis is er ook een wasruimte.

Op het buitenterras vinden we het zwembad met een relaxzone om te genieten van de zon of een etentje bij de barbecue. Er is ook toegang tot de tuin.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
301m²

Functies

air conditioning yes
heating central heating
terrace
construction year: 2022
orientation: Sur
€ 925.000