REF: A000054

Fanadix

Villa Spanje

De nieuwbouw villa is omgeven door de natuur en gelegen op een strategische plaats, zeer dicht bij de baaien Baladrar, Advocat en Fustera en op slechts 10 minuten van Calpe en Moraira.

Een ontwikkeling waarin elke villa is ontworpen en specifiek aangepast aan het perceel. Met een exclusief ontwerp en een eigen karakter, is het geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het gunstige mediterrane klimaat.

De villa is verdeeld over één verdieping waardoor het een praktisch en functioneel huis is geworden. Vanuit de entree krijgt u toegang tot de hal, waar u aan de linkerkant het dagelijkse gedeelte vindt, hier bevindt zich de keuken die volledig open is naar de eetkamer en de woonkamer van waaruit u direct toegang heeft tot het terras, de buitenveranda en de barbecue. Aan de rechterkant krijgen we toegang tot het nachtgedeelte verdeeld over 3 slaapkamers. De master bedroom heeft een individuele badkamer met dressing en de andere twee slaapkamers hebben een gedeelde badkamer. Evenals een wasruimte.

Tenslotte vinden we op het buitenterras het zwembad met een relaxzone om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue. Er is ook toegang tot de tuin.

Algemeen

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woonoppervlakte
297m²

Functies

air conditioning yes
heating central heating
terrace
construction year: 2023
orientation: Sur
€ 925.000