REF: A000359

Garduix

Villa Spanje

Deze luxe villa ligt op een perceel van 1079 m² met een uitstekende oriëntatie op het zuidoosten in een zeer geliefde wijk.

Het huis is ontworpen in een L-vorm, waardoor er maximale ruimte vrijkomt op het perceel. Een vleugel heeft 2 verdiepingen, de andere slechts 1. Alle kamers profiteren van de zuidelijke of oostelijke oriëntatie en genieten van een buitengewoon uitzicht op de zee en een mediterraan bos.

De oostelijke vleugel van de begane grond herbergt het hart van het huis, de keuken met uitzicht op de tuin en het zwembad, de eetkamer en een woonkamer met open haard, al deze ruimte verbonden met de buitenruimte met lichte traditionele mediterrane veranda's bedekt met riet. De zuidvleugel herbergt op de begane grond een aantrekkelijke en ruime woonkamer die zeer open is naar buiten, maar ook uitkomt op een Engelse patio.

Vanuit de grote woonkamer heb je toegang tot de master suite, die daarmee onafhankelijk wordt van de rest van de slaapkamers boven. Deze slaapkamer heeft een aantrekkelijke indeling, waar de kleedkamer en badkamer in een cirkel met elkaar verbonden zijn zonder dat je door de toiletruimte hoeft te gaan.

De verbinding tussen de 2 vleugels van de begane grond wordt bezet door een sculpturale trap die op een schilderachtige manier leidt naar het nachtgedeelte op de bovenverdieping, met 2 slaapkamers en 3 badkamers, verbonden met een doorlopend balkon met uitzicht op de zee en de Ifach Rots, en tot slot een woongedeelte (dat kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer) met toegang tot twee tegenoverliggende terrassen.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
5
Woonoppervlakte
349m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
parking
open terrace
covered terrace
garden
storage room
construction year: 2024
orientation: Sureste
near the beach
near the town center
€ 2.450.000