REF: A000256

La Fustera

Villa Spanje

Deze moderne en luxueuze villa is gelegen in de rustige en charmante wijk La Fustera.

Het gaat om de bouw van een geavanceerde villa op een perceel waar momenteel een woning staat die gesloopt gaat worden.

Deze indrukwekkende villa zal volledig uitzicht op zee hebben, zowel vanaf de hoofd- als de bovenverdieping.

De villa wordt verdeeld over drie verdiepingen, elk ontworpen met zowel functionaliteit als luxe in het achterhoofd.De hoofdverdieping wordt het hart van het huis, met een open concept woonkamer, eetkamer en keuken. Deze ruimte biedt direct toegang tot het buitenterras, waardoor binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overgaan. Een ruime slaapkamer met badkamer ensuite bevindt zich ook op deze verdieping.

Op de onderste verdieping bevinden zich twee goed verlichte slaapkamers die profiteren van natuurlijk licht van een externe binnenplaats, een complete badkamer, een wasruimte en een fitnessruimte. Deze fitnessruimte biedt toegang tot de technische ruimte, zodat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

De bovenverdieping is gereserveerd voor een master suite, met een ensuite badkamer en een buitenterras. Vanaf dit punt kunnen de bewoners genieten van een prachtig uitzicht op zee, waardoor het begin en het einde van elke dag gedenkwaardige momenten worden.De buitenruimtes van het pand zijn gepland met een uitgebreid terras met een barbecueplaats, perfect voor zowel familiebijeenkomsten als het ontvangen van gasten. Een zwembad draagt bij aan de luxueuze uitstraling van het pand en nodigt bewoners uit om te genieten van een verfrissende duik onder de mediterrane

zon.

Tot slot bevat de villa ruime parkeergelegenheid, met ruimte voor twee auto's.In essentie belooft dit pand een rustige maar luxueuze levensstijl te bieden, badend in natuurlijk licht en omringd door een prachtig uitzicht op zee.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woonoppervlakte
254m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating central heating
parking
open terrace
covered terrace
garden
storage room
doble glazing
construction year: 2024
orientation: Sur
terrain type: Flat
€ 1.190.000