REF: A000322

La Fustera

Villa Spanje

Luxe villa met panoramisch uitzicht op zee van Moraira tot de Peñon de Ifach, op slechts 5 minuten rijden van het zandstrand La Fustera.

Deze moderne villa ligt op een verhoogd perceel en daarom kan geen enkel toekomstig gebouw het uitzicht op zee blokkeren.

De villa bestaat uit verschillende rechthoekige verdiepingen en heeft in totaal 267,50 m2 verdeeld over 4 niveaus met terrassen en een binnenplaats met groene zones om de villa een speciale, weelderige en frisse sfeer te geven.

Indeling:


Overdekt straatniveau: Entree, hal en parkeerplaats met trap en lift, allen met prachtig uitzicht op zee,
Bovenverdieping: Op deze verdieping zijn er 2 slaapkamers met 2 en-suite badkamers.
Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en-suite en een wasruimte. Een van de suites is de hoofdslaapkamer met toegang tot een terras waar je kunt genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee.
Begane grond: Hier bevindt zich het daggedeelte, open keuken met kookeiland, eethoek en woonkamer, toilet en berging. Vanuit deze ruimte is er uitzicht op een patio met toegang via een glazen deur, een perfecte plek voor een verticale tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u het terras met BBQ en de infinity pool met spectaculair uitzicht op zee.


De villa biedt specificaties van hoge kwaliteit, zoals vloerverwarming met warmteomp, gekanaliseerde airconditioning, luxe keuken etc.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
4
Woonoppervlakte
267m²

Functies

air conditioning hot and Cold
heating underfloor heating
lift
parking
open terrace
covered terrace
terrace
barbacue
garden
satelite tv
storage room
outdoor shower
doble glazing
construction year: 2023
orientation: Sur
near the beach
near the golf course
€ 1.875.000