REF: A000097

La Sierra

Villa Spanje

In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt deze exclusieve villa.

De villa is verdeeld in 3 verdiepingen:

De bovenverdieping heeft een garage voor twee auto's en de inkomhal die ons verbindt met de rest van het huis.

Op de middelste verdieping bevinden zich 3 van de 4 slaapkamers. Een van de hoofdslaapkamers heeft de perfecte oriëntatie om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een privé terras en heeft een en-suite badkamer en een kleedkamer. De andere 2 slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, ruime kasten en een gemeenschappelijk terras. Bovendien heb je ook toegang tot extra kasten in de gang.

De begane grond is verdeeld in 2 zones, begrensd door de hal en de kern van de trap. Aan de ene kant hebben we de 4de slaapkamer met badkamer en suite, dressing en toegang tot het hoofdterras met een veranda. De andere ruimte heeft een gastentoilet, een open keuken naar de eetkamer met een centraal eiland met een kookvuur en ontbijthoek, een eetkamer met toegang tot de veranda en een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het licht van de Middellandse Zee en vooral gecommuniceerd met de buitenkant van het huis, met verschillende veranda's, een gastentoilet buiten, een groot terras en een infinity zwembad om de zee geen moment uit het oog te verliezen.

Verder is de villa uitgerust met lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, technische verlichting en tuingebieden.

Algemeen

Slaapkamers
4
Badkamers
6
Woonoppervlakte
517m²

Functies

air conditioning yes
heating central heating
construction year: 2021
orientation: Sur
€ 1.908.000